• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Image
LIFE je jedan od lidera u svetu automatizacije, a kako se radi o Italijanskoj kompaniji, za očekivati je da svi njihovi proizvodi imaju vrhunski i dopadljivi dizajn koji će se uklopiti uz svaku kapiju. Pored izgleda, LIFE motori za kapije imaju i kvalitetnu izradu, izuzetnu snagu, rade bešumno, a sve se to može kontrolisati putem daljinske komande.
 
Osim inovacija, sigurnost je jedan od osnovnih pojmova filozofije LIFE, razlog zbog koga su svi motori za klizne  kapije opremljeni  enkoderom. Njegova funkcija je da kontroliše položaj i brzinu klizne kapije u svako doba i daje signal elektronskoj  kontrolnoj  jedinici, ako se pojavi bilo koja prepreka.
Možemo da Vam ponudimo sledeće LIFE proizvode
  • motori za klizne kapije serije ACER. U verzijama 230V i 24V, nosvosti  400 , 600 , 800, 1200 i 1500 kg
  • motori za krilne kapije serija OPTIMO (motor za kapije dužine od 2 do 5m po krilu i težinu od 400 do 900 kg), ARMOR (zglobni motor), SINUO (automatizacija kapija na preklop) i ERGO (motor za krilne kapije sa podzemnom montažom).
  • rampe serije SUPRA. SUPRA linija se zalaže za bolji kvalitet, pa cak i više pažnje posvecuje detaljima. To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce, inspirisana svetom automobila.
  • motori za segmenta vrata serije PROBO i VIS. Radi se odličnim uređajima, napravljenim od metalnih delova, bez plastike u pogonskim elementima. Čak i plastčini elementi koji se koriste u izradi motora, npr. poklopci kucišta, daljinski upravljači i drugo, sve je proizvedeno u LIFE fabrici. Probo je specifična linija motora za vuču za sekciona i podizna garažna vrata. Osim mogućnosti izbora između motora različite jačine, PROBO nudi motor namenjen baš za ovaj tip upotrebe, zatim razne funkcije koje se mogu programirati, kvalitetnu zaštitu i realizaciju razrađenuu detalje, te savremen dizajn.
Da bi motori funkcionisali, potrebna je i sva prateća oprema potreban za instalaciju: zupčaste letve, fotoćelije, signalne lampe, antene, daljinski upravljači za što bolju komfornost korisnika. Sve to možete da nađete kod nas.

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0024965
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
15
107
1771
24965


Your IP:54.92.164.9

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.