• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Jednostavno, kvalitetno i pristupačno sigurnosno rešenje

Image
Interfon je danas postao nezaobilazan sistem komunikacije i služi za detaljnu kontrolu pristupa Vašem domu, stambenoj zgradi ili poslovnom prostoru. Glavne prednosti su da obezbeđuju potpunu kontrolu nad događajima ispred ulaza, sprečavaju neprijatne događaje, vrata su stalno zaključana i na taj način pružaju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Pored komunikacije, interfoni imaju opcije za otvaranje električne brave, kao i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Vrhunski kvalitet i garancija

Atraktivan i savremen dizajn

Pristupačne cene

Odličan odnos cena/kvalitet

Hikvision MODULARNI IP interfoniModularni interfoni, poznati i kao interfoni 2. generacije se odlikuju praktičnom ugradnjom i fleksibilnim proširivanjem mogućnosti.

Ceo sistem sadrži glavni modul sa kamerom i nekoliko modula za proširenje kao što su tastatura, RFID čitač kartica, displej modul… Vi birate koji modul želite da koristite! Potpuna kontrola nad ulazom bilo da se radi o kući, stambenoj zajednici, poslovnom obejktu.

Novi Hikvision IP interfoni imaju veoma moderan dizajn ( i spoljne i unutrašnje jedinice ), mogu biti prilagođeni svakom korisniku pojedinačno.

SIGURNOST

Vidite šta se dešava ispred vrata zahvaljujući 2MP kameri!

KOMFOR

Javite se putem telefona, intuitivan korisnički interfejs, touch screen...

DIZAJN

Uklapaju se u svaki prostor i izgledaju dobro

FLEKSIBILNOST

Modularna priroda pruža korisniku da bira koje module želi da koristi!

VIDEO INTERFONI

Image
Naprednije oblici interfonskih sistema čine VIDEO INTERFONI koji imaju kameru u pozivnom tablou, dok unutrašnju jedinicu čine monitori sa ekranima od 4.3 inča, 7 inča ili 10 inča.

AUDIO INTERFONI

Image
Omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su standardni dodatak stambenim objektima, a glavni delovi audio interfona su pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik.

UNUTRAŠNJE

Image
Monitori čine unutrašnju jedinicu interfonskog sistema i imaju LCD color ekrane dijagonale 4.3 inča, 7 inča ili 10 inča. Može da ima slušalicu, a moguć je razgovor i bez slušalice ukoliko se opredelite za hands-free. 

POZIVNI TABLOI

Image
Pozivni tabloi predstavljaju spoljašnu jedinicu interfonskog sistema.  Postoje pozivni tabloi bez kamere koji se koriste kao deo audio interfonskih sistema i tabloi sa kamerama koji su neizostavni deo video interfona.

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0024981
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
31
123
1771
24981


Your IP:54.92.164.9

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.